Spørgsmål? ..vi hjælper gerne
December, januar, februar
Min. 20 personer
Koldrøget Vesterhavs torsk med bagte tomater, urtemayonnaise og grønt.
Rejesalat i små glas med spicy dressing og æbler.
Tærte med porre, panchetta og Vesterhavs ost.
Velhængt oksefilet med bagte vinter urter og rødvinssauce.
Bagt Vesterhavsfisk med hvidvinssauce og syltede rødløg.
Ristede kartofler med rosmarin.
Vintersalat med nødder og citrus dressing.
2 slags brød og smør.
Dessert
Panna cotta i glas med passionsfrugt og mango samt knas.
Eller
Ostebræt med kiks og hjemmelavet tilbehør.
Pr. person med 1 slags dessert 299,-
Pr. person med 2 slags dessert 329,-
Marts, april, maj
Blinis med stenbiderrogn og urteskum.
Ausumgaard skinke med avokado, radiser og Havgus fra Arla Unika.
Små glas med nye asparges og Unghane vendt citrus dressing.
Smør bagt Vesterhavs fisk med forårsurter og hvidvinssauce.
Lun Spinattærte med koldrøget laks fra Hanstholm.
Kalve culotte med ramsløg samt portvinssauce.
Nye kartofler vendt med smør og dild.
Forårssalat med nye salater og sprøde urter samt ramsløgsdressing.
2 slags brød og smør.
Dessert
Rabarbertærte med hvid chokolademousse og råsyltede rabarber.
Eller
Ostebræt med kiks og hjemmelavet tilbehør.
Pr. person med 1 slags dessert 299,-
Pr. person med 2 slags dessert 329,-
Juni, juli, august
Min. 20 personer
Kroens syltede asparges med koldrøget laks fra Hanstholm, estragon mayonnaise og grønt.
Røget dyrekølle fra Klosterheden med mildt peberrodsskum og havtorn.
Kold ærte suppe i små glas med håndpillede rejer, frisk ærter og æblemynte fra haven samt creme fraiche,
Lun tærte med Unghane og sommerens tomater smat Havgus fra Arla Unika.
Svinefilet stegt med æbler og 3rosmarin skysauce og sprøde svær.
Langtidsstegt kalvecoulotte med broccoli souffle.
Sommersalat med bær og melon, samt Dijon dressing.
2 slags brød og smør.
Dessert
Rød grød med fløde og friske sommerbær serveret i glas.
Eller
Ostebræt med kiks og hjemmelavet tilbehør.
Pr. person med 1 slags dessert 299,-
Pr. person med 2 slags dessert 329,-
September, oktober, november
Min. 20 personer
Grillet tun med sort sesam, avokado og grønt.
Små glas med anderilette, grovkornet sennep og syltet æble.
Tapas fra Klosterheden med vores syltede tomater, hvidløgs mayonnaise og pesto
Lun svampe tærte med skovsvampe og bacon.
Okseculotte med portvin sauce.
Bagt torsk med ristet græskar og safran sauce.
Bagt rodfrugts mos med persille.
Efterårssalat med ristede nødder og pære smat honning dressing.
2 slags brød og smør.
Dessert
Glas med hjemmelavet æblegrød med vanilje, sprøde makroner og flødeskum.
Eller
Oste bræt med kiks og hjemmelavet tilbehør.
Pr. person med 1 slags dessert 299,-
Pr. person med 2 slags dessert 329,-
Små kolde anretninger
Min. 20 personer
- Håndpillede rejer vendt med skaldyrsdressing & dild
- Hvidvinsdampet Vesterhavsfisk med estragonmayo & syltede rødløg
- Koldrøget laks med rygeost, lime & fennikel
- Kroens egen Galloway pølse med peberrodscreme & bagte tomater
- Røget fasan & dyrekølle fra Klosterheden - med chilimayo
- Koldrøget oksetyndsteg med syltede bøgehatte & svampemayo
- Små øl- og chorizopølser med creme af grillede rød peber
- Peberpaté i små glas med grov sennep & æbler
- Røget skinke med persillepesto & melon
- Vesterhavsost & brie med Hyben/havtornkompot & oliven
- Rustiksalat med bulgur & årstiden grønt
- Kroens chokoladekage med karamelskum & ananas
- Små jordbær- rabarber trifli med makroner, vaniljecreme & flødeskum
- 3 slags brød & smør
Pr. person 329,-
min 20 personer
3 slagskød, 2 slags kartofler, 2 slags salat og 2 slags sauce.
Der vælges i samråd med køkkenet
Af kød kan vælges:
- Okseculotte med rosmarin og hvidløg
- Kalveculotte med timian og citron
- Oksefilet med rosmarin
- Svinefilet med øl og honning
- Svinemørbrad med urtesouffle
- Svinemørbrad med rosmarin
- Kalkunbryst med bacon og timian
- Kamben med BBQ-marinade
- Glaseret skinke
- Hvidløgsmarineret kyllingebryst
- Lamme culotte
- Lammekølle
- Oksemørbrad plus kr. 35 pr. person
- Porchetta plus kr. 15 pr. person
Pr. person 229,-
min 10 personer
- 2 slag sild med hjemmelavet æblesalat med karry
- Hønsesalat med bacon og svampe, serveret i små glas.
- Kroens hjemmerøget laks med urteskum og grønt
- Pandestegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron
- Svinemørbrad a la creme med agurkesalat
- Æblegrød med makroner of flødeskum
- Rugbrød, madbrød og smør
Pr. person 249,-
min 10 personer
- Hjemmelavet rullepølse med sky og løg
- Hamburgerryg med italiensksalat
- Oksebryst med peberrod og pickles
- Saltkød med løg og sky
- Slagterens spegepølse med hjemmelavet remoulade og ristet løg.
- Lun leverpostej med bacon og svampe samt rødbeder
- Brie med grønt og druer
- Nybagte boller og rugbrød
- 3 stykker rugbrød pr. person og en bolle
Pr. person 139,-