Spørgsmål? ..vi hjælper gerne
November - december 2024
Bordbestilling senest kl. 15:00 på dagen
Ankomst fra kl. 17.30-19.00
Vi tager forbehold for ændringer i menuen
Færøsk laks, rødbede, citrus & varme krydderier
Grüner Veltliner, Eckhof, Østrig
Helleflynder - smørstegt rugbrød - lun sauce tatar & dild
Cabanon Viognier, Maison Les Alexandrins, Rhône
Confiteret and – rødkål – appelsin & æbler
Fleurie, Ch. de Fleurie, Loron, Beaujolais
Duroc gris – jordskokker – tyttebær & sort trøffel
Barbera d'Alba Pistin, Giacomo Grimaldi, Piemonte
Kirsebær – vanilje – kanel & brun farin
Fonseca Ruby Port, Douro
Flamberede figner, hvid chokolade – appelsin & mandler
Pineau des Charentes, 5 år Blanc, Ch. de Beaulon
OST (TILKØB):
Gnalling & kvæder
+ 150 kr.
Madeira, 5 år, Pereira d’Oliveira
+ 55,-
4 retter 599,-
5 retter 659,-
6 retter 699,-
4 glas 350,-
5 glas 400,-
6 glas 450,-