BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Vinterens gourmetmenu

November - december 2024

Bordbestilling senest kl. 15:00 på dagen

Ankomst fra kl. 17.30-19.00

Vi tager forbehold for ændringer i menuen

 

FORRET:

Færøsk laks, rødbede, citrus & varme krydderier
Grüner Veltliner, Eckhof, Østrig

 

MELLEMRET:

Helleflynder - smørstegt rugbrød - lun sauce tatar & dild
Cabanon Viognier, Maison Les Alexandrins, Rhône

 

MELLEMRET:

Confiteret and – rødkål – appelsin & æbler
Fleurie, Ch. de Fleurie, Loron, Beaujolais

 

HOVEDRET:

Duroc gris – jordskokker – tyttebær & sort trøffel
Barbera d'Alba Pistin, Giacomo Grimaldi, Piemonte

 

DESSERT:

Kirsebær – vanilje – kanel & brun farin
Fonseca Ruby Port, Douro

 

DESSERT:

Flamberede figner, hvid chokolade – appelsin & mandler
Pineau des Charentes, 5 år Blanc, Ch. de Beaulon

 

OST (TILKØB):

Gnalling & kvæder
+ 150 kr.
Madeira, 5 år, Pereira d’Oliveira 
+ 55,-

 

Menupris

4 retter 599,-

5 retter 659,-

6 retter 699,-

 

Pris vinmenu

4 glas   350,-

5 glas   400,-

6 glas   450,-